Samen op stap de natuur in

Frank Terstappen

Natuurstapenzo

 

7 daagse fotografiereis naar ongerept Bulgarije

De workshop (werkweek) staat open voor zowel beginnende als gevorderde natuurfotografen. We dagen je uit je grenzen te verleggen in de alom aanwezige ongerepte natuur. Fotograferen doen we voornamelijk tijdens de gouden uurtjes en rekening houdend met de weersomstandigheden. Met hard licht maken we tijd voor fotobespreking. Natuurlijk kun je de hele dag rondom het huis blijven fotograferen, maar je kunt ook een verfrissende duik nemen in het zwembad waarna we weer door gaan met sfeer fotografie. Naast fotografie van uit (drijf) hutten is er ook de nodige aandacht voor landschapsfotografie, in de vroege uurtjes gaan we op pad voor het mooiste licht… Rondom het huis waar we verblijven zijn volop mogelijk heden tot de mooiste macrofotografie van insecten en reptielen. Bij een heldere avond trekken we erop uit voor een sessie avond- en/of nacht fotografie. Mysterieuze vliegende glimwormen kunnen immers prachtige beelden opleveren met lange sluitertijden. Het is onze bedoeling om je fotograferen te verbeteren door te inspireren en tegelijk uit te dagen en dit op een relaxte manier waarbij we ook aandacht besteden aan natuurbeleving!

Wanneer

Van 11 tot en met 18 mei Vogels spotten in Bulgarije, samen met Ludo Goossens naar de verschillende landschappen en komen we van dichtbij in aanraking met de bijzondere vogels. 20 tot en met 27 mei met Ludo Goossens samen een unieke foto week in de nog ongerepte natuur van noord oost Bulgarije.  een unieke gelegenheid, we kunnen natuurlijk niks garanderen het blijft natuur maar er zijn volop prachtige kansen. Je gaat met de gewenste foto´s naar huis! Aangezien de groep maximaal uit zes deelnemers bestaat bieden de twee begeleiders uiterste flexebiliteit en alle deelnemers opleiding op maat....

Kosten

Voor een volledige week is het  € 1.450,- Alles is inbegrepen behalve het vliegtuig ticket en luchthaven transfer naar het vakantiehuis. Niet inbegrepen zijn extra wensen, persoonlijke uitgaven en drank buiten de maaltijden.

Informatie/boeken

informatie flyer

Voor vragen , wensen en meer uitleg kun je terecht bij natuurfotograaf  Ludo Goossens , eigenaar van vakantie verblijf Probuda. Neem gerust contact met hem op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0032494219098 of kijk op zijn website:  www.ludogoossens.be  Aarzel niet te lang want bij 6 deelnemers is het echt vol. Ook mij  kun je altijd bellen dan help ik je graag verder 0031-629015646 .

027lg ikbzandoogjeDSC 8742 Klg landcruiserDSC 5868 Klg woudaapjeDSC 8581

CoalaWeb Social Links

Follow Us