Samen op stap de natuur in

Frank Terstappen

Natuurstapenzo

NatuurStapEnzo en de gevolgen van het corona-virus.

In mijn omgeving maken veel mensen zich zorgen en zijn van slag. Het beïnvloedt ongewild het dagelijks leven en meer nog: het gaat over gezondheid en die van je naasten. Dat hebben we afgelopen dagen zeker al mee gemaakt. Ik kon nog gelukkig een paar dagen zorg verlof opnemen. Nu zit ik in een dilemma en word ik moe van oplossingen bedenken voor ontstane problemen? De NatuurStapEnzo reizen en workshops heb ik voorlopig geannuleerd, voor hoelang is nog even de vraag. Via de website, de mail en via de nieuwsbrief houd ik je graag op de hoogte. Ik vraag me af wat is verstandig, doen we het wel goed... Op mijn werk in de zorg lopen ze op hun tenen en moet ik juist werken onder nog meer druk! Gaan we dat zo volhouden? Ga ik het volhouden...? Wat ik ook merk is dat er ook nieuwe ideeën naar boven komen. Mogelijk kunnen we deze oppakken, ze dan binnen uit werken maar ook soms even naar buiten gaan, de tuin of natuur in, en je hoofd laten uitwaaien...!

 

Travelers palm FrT 6250 PB141836

 

Automatisch gaan mijn gedachte ook naar Madagaskar, heb nog niks gehoord hoe het daar is met het corona virus. Maar een groot gedeelte van de bevolking daar heeft dagelijkse zorgen om te overleven en hebben vaak geen positieve vooruitzichten. Toch zie je ze vaak lachen, zo mooi om te zien! 

Ik hoop je weer snel te ontmoeten en wensen jou en je dierbaren gezondheid en veiligheid toe. Het advies is 'blijf binnen', maar je kunt nu nog buiten wandelen in de natuur! Dat doet een mens goed. Naar houd je aan de gepaste afstand en zoek zeker de drukte niet op. Ik hoop je, zodra de corona-crisis wat milder is geworden, (weer) eens bij mijn activiteiten te mogen begroeten.

 

Blijf sterk, zorg voor jezelf, maar let ook op elkaar...!                     
Warme groet,
NatuurStapenzo

Frank Terstappen                                                                                                        

                                                                                                                                       

Blog

CoalaWeb Social Links

Follow Us