Samen op stap de natuur in

Frank Terstappen

Natuurstapenzo

Nu boekbaar: 7 daagse fotografiereis naar ongerept Bulgarije!

Deelnemers van vorige reizen zeggen over de reis:

* De reis heeft al mijn verwachtingen ingelost. Een mooie mix van hutfotografie, macrofotografie, wandelen, natuurbeleving, ... ’t Is moeilijk een hoogtepunt te kiezen : de grand cru wandeling en de twee bezoeken aan de steppe (siezels, bijeneters) zijn zeker topmomenten, maar ook de eerste ochtendwandeling, het bezoek aan de hutten (met stops bij interessante plaatsen zoals de bijeneterkolonie, de klaprozen, de edelherten, ... moeten daar haast niet voor onderdoen.
* Erg genoten van flexibiliteit die er was in de reis, inbreng van groep waar gehoor aan werd gegeven.
* De keuzemogelijkheden op de laatste dagen was top! Het enthousiasme voor natuur en fotografie wat mee gegeven wordt is super!
* Jullie wilden ons in de watten leggen, nou dat is jullie gelukt. Misschien wel te veel. Ben zeer tevreden.
* Het accent ligt op vogels spotten/fotograferen. Goed om dat ook te vermelden.
En dan ook bij benodigdheden een verrekijker toevoegen, ik had deze thuis gelaten maar daar erg spijt van.
* Ik hou programma en mogelijkheden zeker in de gaten, zou best nog eens zo’n reis willen doen. En heb reis al aanbevolen aan collega! 
* Wat een prachtige voorbereiding van deze reis...dit kan enkel het werk zijn van reisleiders die op en top hun klanten en de daaraan verbonden reis in het hart dragen.SUPER SUPER 
 lg panoramalandschapopkomendezon
 
 
Reisbeschrijving:

De workshop (werkweek) staat open voor zowel beginnende als gevorderde natuurfotografen. We dagen je uit je grenzen te verleggen in de alom aanwezige ongerepte natuur. Fotograferen doen we voornamelijk tijdens de gouden uurtjes en rekening houdend met de weersomstandigheden. Tijdens hard licht maken we tijd voor fotobespreking. Natuurlijk kun je de hele dag rondom het huis blijven fotograferen, maar je kunt ook een verfrissende duik nemen in het zwembad waarna we weer door gaan met sfeer fotografie. Naast fotografie van uit (drijf) hutten is er ook de nodige aandacht voor landschapsfotografie, in de vroege uurtjes gaan we op pad voor het mooiste licht... Rondom het huis waar we verblijven zijn volop mogelijk heden tot de mooiste macrofotografie van insecten en reptielen. Bij een heldere avond trekken we erop uit voor een sessie avond- en/of nacht fotografie. Mysterieuze vliegende glimwormen kunnen immers prachtige beelden opleveren met lange sluitertijden. Unieke kansen om woudaapje, hop, bijeneter en mogelijke scharelaar vast te leggen. Het is onze bedoeling om je fotograferen te verbeteren door te inspireren en tegelijk uit te dagen en dit op een relaxte manier waarbij we ook aandacht besteden aan natuurbeleving! . Aan het einde van de week is je foto-niveau ongetwijfeld toegenomen. Het succes van afgelopen jaar gaan we proberen te over treffen...
 
lg fotoreisfrankwillywilmyDSC 4693
 
Wanneer:
Van 18 mei tot en met 25 mei 2024. Aangezien de groep maximaal uit zes deelnemers bestaat bieden de twee begeleiders alle deelnemers opleiding op maat!
 
Kosten:
Voor een volledige week is het ongeveer € 1650,- Niet inbegrepen het vliegtuig ticket, luchthaven transfer naar het vakantiehuis, maaltijden hutten huur en workshops. Niet inbegrepen zijn extra wensen, persoonlijke uitgaven en drankbuiten de maaltijden. Kortom: een geheel goed verzorgde reis ik zou zeggen grijp die unieke kans...
 
Informatie/boeken:
Vraag de folder aan en voor evt. vragen, wensen en meer uitleg kun je terecht bij natuurfotograaf Ludo Goossens, eigenaar van vakantie verblijf Probuda. Neem ook gerust contact met hem op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0032494219098 of kijk op zijn website: www.ludogoossens.be Aarzel niet te lang want bij 6 deelnemers is het echt vol.
Ook mij kun je altijd bellen dan help ik je graag verder 0031-629015646 .
 
 
lg fotoreispicknickruslom
 
lg sieselDSC 4809               lg blauwtjeDSC 4152        

Blog

CoalaWeb Social Links

Follow Us