Samen op stap de natuur in

Frank Terstappen

Natuurstapenzo

Meer leukedingendoen

Heb een weekje vrij gehad. Heel veel gerust maar ook leuke dingen ondernomen. Dat was ik even kwijt, maar nu komt er weer langzaam wat energie terug. Afgelopen vrijdag is mijn oudste zoon getrouwd wat een liefdevol feest was dat. Vanavond even op verkenning in Nationaal park hoge Veluwe is er al een beetje bronst, waar zijn de juiste plekken? Met de vrij gekomen energie probeer ik nu wat te doen aan mijn achterstand op mijn website. Als je dat ziet dan moet ik me schamen. Ik heb het veel te lang laten oplopen. De verandering van baan heeft veel meer voeten in aarden gehad dan dat ik had gedacht. De vele voordelen die er bleken te zijn wegen niet op tegen de nadelen. daar kun je helaas ook niet doorheen prikken na een jaar nog niet. Daar kan ik natuurlijk allerlei redenen voor zoeken maar dat heeft geen zin. Ik moet het bij me zelf zoeken en ik moet zelf daar ook verandering aan geven. Wil weer ontdekken...

HErt met damp in tegenlicht FrT 2380 Veldbloemen FrT 8210


Dus met de vrijgekomen energie ga ik weer leuke dingen doen, fotograferen, de natuur in, mijn huis opknappen, werken aan mijn conditie en bouwen aan nieuwe projecten. Ik moet me zelf activeren en een schop onder mijn kont geven. Bezig zijn met leuke dingen en mijn eigen hoofdzaken... Telkens als ik met professionals, vrienden en of collega’s praat over dingen die me bezig houden, beginnen mijn ogen te glimmen, begin zelfs te stralen, als ik het heb over natuur, fotografie en het overbrengen ervan. Daar ligt dus weldegelijk een kans. Een kans (wens) die er al heel lang ligt maar die ik nog nooit heb aan gedurfd. Hopelijk heb ik nu lef om het op te pakken en er iets mee te doen. Wil weer mijn enthousiasme delen....

Deelnemers in actie FrT 7322 IMG 2673


Ik ga er voor om uit de negatieve spiraal te geraken. Want van leuke dingen doen krijg je energie. Die positieve energie zorgt ervoor dat je verder kunt met je initiatieven, je plannen en je mogelijke kansen. Dan kun je ook weer mensen betrekken en laten delen in je enthousiasme. Mijn ogen moeten bij ieder verhaal weer glimmen en ik wil eigenlijk altijd wel stralen om mijn passie te delen. Wil weer stralen als maan en zon...

Maan boven de zee FRT 3541 Zons ondergang haven Zeebrugge FrT 8529


De openheid die ik hier in mijn blog heb gegeven zie ik als een stok achter de deur. Nu kan het niet meer alleen bij woorden blijven maar is het de hoogste voor actie. Hou me komende tijd in de gaten, kom maar met tips en suggesties, zet me aan het werk, en ik zie graag uw reacties....
Kom mee naar buiten, we gaan leuke dingen doen! Wil niet toegeven maar knallen als het vuurwerk...

Eldery people FRT9342 Knallen als vuurwerk FrT 8666

Blog

CoalaWeb Social Links

Follow Us