Samen op stap de natuur in

Frank Terstappen

Natuurstapenzo

Oehps, achterstallig….

Oehps, het voorjaar is voorbij gevlogen en de zomer ook al bijna.
Ik merk s´morgens vroeg op de fiets dat het al kouder, klam aan het worden is en de geur veranderd ook.
Normaal zou ik volgende week voor SNP weer een fotoworkshop op IJsland geven deze reis is gecanceld omdat er te weinig deelnemers waren. zwaaienDit jaar helaas geen IJsland voor mij, wel kan ik verklappen dat we voor komend jaar bezig zijn om een speciale vogelreis naar IJsland te organiseren. Dit jaar heb ik bewust wat minder reizen gepland. Zo hoop ik wat in te lopen op mijn achterstallige werk en contacten… De drie voorjaars reizen waren fantastisch daar kijk ik met plezier op terug. Ik ben nog in afwachting of de reis naar Madagascar doorgang vindt. Een prachtige reis die ik graag nog een keer zou willen doen, zeker met de ervaringen met die ik vorig jaar daar heb op gedaan.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar, Voor meer informatie kijk je even op: www.snp.nl Weet dat ik je graag het land met de bijzonder natuur wil laten ervaren.
Veel draait om het begeleiden van de reizen, maar daarnaast is nog zoveel meer wat geregeld en gedaan moet worden. Het gewone leven gaat door, mijn werk, gezin en NatuurStapEnzo.bronst
Een van de dingen die dan in het gedrang komen is het bijhouden van de site en mijn blog.
De nieuwe media als Facebook, Instagram enz. vragen om kwaliteitsfoto’s die je werk promoten. Ook het verwerken van de gemaakte foto’s loopt achter. Maar dan heb je nog wat tegoed….Mijn sites zijn verre van up to date. Daar gaan we komen de weken aan werken zodat er een mooi actueel, interactief overzicht komt wat inspirerend werkt.

Natuurlijk de natuur gaat ook door, deze week staat de heide op z’n mooist dus hoop ik zeker daar een paar platen te kunnen gaan maken. Ook de voortekenen van de edelherten bronst dienen zich aan, dat wil ik ook niet missen.
Kortom: “keep on goinig “ tot ziens in de natuur op de site , een workshop en/of op een reis…?

Blog

CoalaWeb Social Links

Follow Us